Scoțienii nu vor să-l piardă pe Hagi Jr. și au pregătit banii! Mutarea a fost anunțată

Scoțienii nu vor să-l piardă pe Hagi Jr. și au pregătit banii! Mutarea a fost anunțată

Ianis Hagi (21 de ani) s-a integrat cu succes la Glasgow Rangers, fiind împrumutat de clubul de care aparține, Genk.

La nici o lună de la sosirea sa la Rangers, Ianis Hagi i-a uimit deja pe scoțieni. Fanii lui Rangers exultă după jocul românul, iar conducerea pare hotărâtă să-l achiziționeze definitiv pe fiul „Regelui”.

După „dubla” reușită în meciul din „16”-imile Europa League, cu Sporting Braga (scor 3-2), oficialii lui Rangers vor achita, cel mai probabil, cele 5 milioane de euro, în vară, celor de l Genk, pentru transferul lui Ianis.

Atât presa din Belgia, cât și cea din Scoția au luat în considerare acest aspect. „Rangers a luat decizia în privința lui Ianis Hagi în mai puțin de o lună. Ianis a intrat deja în inimile fanilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce a strălucit cu Braga, au fost voci care au susținut că Rangers ar trebui să activeze clauza de cumpărare a jucătorului, iar acest lucru e foarte posibil”, au scris cei de la voetbalnieuws.be.

„Tânărul din România a fost senzațional de când a venit la Rangers, iar conducerea de acolo se gândește serios la activarea clauzei pentru transferul definitiv”, au notat și cei de la Daily Record.