Imagini din toiul nopții cu Irina Rimes. Cine e bărbatul misterios din viața vedetei?

Imagini din toiul nopții cu Irina Rimes. Cine e bărbatul misterios din viața vedetei? Irina Rimes. Sursa foto: Arhiva EVZ

Irina Rimes a ales să se destindă după Ziua Brâncuși alături de un bărbat misterios care, așa cum se poartă în zilele noastre, deține un bolid de lux. E singurul lucru pe care, momentan, paparazzi l-au aflat despre cel care a ales să îi țină companiei vedetei Pro TV.

Irina Rimes a fost surprinsă la ceas de seară alături de un bărbat misterios chiar în bolidul de lux al acestuia, o mașină roșie ca focul ce ar atrage imediat toate privirile.

Chiar dacă încearcă să-și țină departe viața persoanală de viața profesională, este destul de greu cu acest lucru, fanii fiind mereu curioși cu cine este idolul lor într-o relație, dezvăluie spynews.ro.  După ce în urmă cu ceva timp s-a afișat alături de un tânăr simpatic pe internet, iată că acum bruneta se află ca pasager în bolidul de lux al unui bărbat misterios, altul decât cel cu care s-a afișat.

Ne puteți urmări și pe Google News

După o plimbare prin București, călătorie nocturnă care s-a desfășurat și prin benzinăriile din Capitală, Irina Rimes și partenerul ei au ajuns în curtea unui complex pentru concerte, acolo unde Irina Rimes va urma să aibă un eveniment.

Cântăreața s-a dat jos din mașină și a pășit însoțită de bărbat către intrarea în locație.