Dezvăluiri incredibile. Charles şi Camilla ar avea un fiu abandonat în Australia

Dezvăluiri incredibile. Charles şi Camilla ar avea un fiu abandonat în Australia

La Casa Regală necazurile nu se mai termină. După scandalul cu Meghan şi Harry, a venit rândul prinţului Charles şi a Camillei care, potrivit dezvăluirilor, ar avea un fiu abandonat în Australia.

La 53 de ani, Simon Dorante-Day, s-a adresat Înaltei Curţi din Queensland pentru a obţine un test ADN şi a demonstra că este cine susţine că este: fiul secret a lui Charles şi al Camillei Parker Bowles, născut când cei doi abia trecuseră de majorat şi dat apoi în adopţie. O bătălie legală care-şi urmează cursul de mai mult timp, dar care n-a descurajat determinarea bărbatului-

Părinţi biologici

„Sunt pur şi simplu un bărbat care-şi caută părinţii săi biologici şi toate drumurile m-au dus către Camilla şi Charles”, a afirmat inginerul, născut în aprilie 1966 la Gosport, lângă Portsmouth (UK) şi adoptat la un an şi jumătate de o pereche britanică, Karen şi David Day, care apoi s-au mutat în Australia.

„Bunica mea, care muncea pentru regină ca bucătăreasă, iar bunicul ca grădinar, mi-a spus deschis că eu eram fiul Camillei şi al lui Charles”, a susţinut Dorante-Day în diferite interviuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe profilul său Facebook, „principele” Simon a postat multe poze cu el şi perechea regală supunându-le comparaţiei şi pentru a-şi susţine teoria. I-a scris şi lui Harry şi Meghan pentru a le semnala asemănarea dintre căsnicia lor interculturală cu a sa (s-a căsătorit cu o femeie aborigenă, Elvianna).

Chiar şi Megxitul, după părerea sa, face parte din tentativele Familiei Regale de a îngropa cazul, distrăgând atenţia, la fel cum anul trecut a susţinut că principesa Diana ar fi murit în 1966 tocmai când „voia să facă public cazul lui Charles şi al Camillei”, potrivit celor relatate de Metronews.