Cea mai mare victorie obținută de Gigi Becali în lupta pentru Steaua! Alertă în fotbal

Cea mai mare victorie obținută de Gigi Becali în lupta pentru Steaua! Alertă în fotbal

Gigi Becali și FCSB vor beneficia de sprijinul Peluzei Nord, iar evenimentul va avea loc chiar la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustață, fost lider al Peluzei Nord, eliberat de curând din închisoare, a adunat, marți, mai mulți suporteri ai Stelei. În cadrul ședinței s-a decis ca ultrașii să revină pe stadion și să susțină FCSB, iar evenimentul va avea loc chiar la meciul cu Dinamo, conform prosport.ro.

Pe pagina de Facebook a Peluzei Nord a apărut un mesaj care neagă informația, dar un ultras a precizat pentru prosport.ro că „cel care a scris mesajul pe Facebook n-a fost aseară la ședință și nu știe ce s-a stabilit. Dar veți vedea că vom fi din nou pe stadion”.

Gică Mustață apare în poza de la întâlnirea suporterilor, unde a mai fost prezent și Dorin Taban, liderul Peluzei Nord. „Chiar Mustață a ținut să facem poza și să o cu toții pe Facebook ca să se înțeleagă că suntem gata să ne întoarcem pe stadion. El s-a întors cu gândul ca la meciul cu Dinamo să apară pe gard bannerul cu Peluza Nord. 99,9% se va întâmpla acest lucru. Acel 0,1% e reprezentat doar de Gigi Becali, care poate că nu-și dorește să ne întoarcem, dar nu cred că se va întâmpla ceva. Mustață nici nu se gândește să nu ne întoarcem, deci și acel 0,1% cade. Bineînțeles că după meciul cu Dinamo vom merge în continuare la partidele lui FCSB”, mai menționează un apropiat al lui Mustață pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Google News