Dincă rămâne fără avocat. Ce le cere judecătorilor

Dincă rămâne fără avocat. Ce le cere judecătorilor

Curtea de Apel Craiova va fi instanța la care va apela Gheorghe Dincă pentru a i se strămuta dosarul de la Tribunalul Olt. Inculpatul nu vrea să fie judecat de cei care s-au mai pronunțat cu privire la arestarea sa. În acest sens, are în vedere să depună o cerere de strămutare.

Cine va face cererea și cine se va ocupa de apărare de acum încolo, nu se știe. Avocatul Claudiu Lascoschi a anunțat că el nu-l va mai asista din oficiu pe Gheorghe Dincă, deoarece se retrage din dosar. În locul lui va fi desemnat un alt aavocat, tot din oficiu, care-i va asigura apărarea celui acuzat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În legătură cu unele probe există niște neclarități sau chiar nu există probe pentru toate faptele despre care au vorbit anchetatorii, este și opinia avocatului Lascoschi. Asta i-a și permis lui Dincă să-și schimbe declarațiile.

”Nu cred că schimbarea declarațiilor a fost o răzbunare sau o supărare. Din câte știu eu, el a vrut să dea o declarație și urma să-mi comunice în momentul în care urma să depun eu o cerere în vederea audierii dumnealui. Însă el a depus singur acea cerere. El nu m-a mai anunțat, eu am fost și plecat din țară, am fost deconectat de la telefon. Nu știu dacă m-a sunat sau nu. Aceasta ar putea fi explicația pentru care a făcut-o el singur”, a spus avocatul, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vineri dimineața, la ora 10.00, Gheorghe Dincă va fi audiat la Tribunalul Olt.

"Declarația lui în această fază nu are rol determinant în această cameră preliminară. Se va examina legalitatea administrării probelor și alte aspecte care țin de camera preliminară”, a mai spus avocatul lui Dincă. El a precizat că nu știe cine îi va lua locul la bară pe parcursul procesului, oriunde se va desfășura acesta.