Declarația lui Dincă, în detaliu! Așa perversități nu a văzut nimeni. Cel mai terifiant caz

Declarația lui Dincă, în detaliu! Așa perversități nu a văzut nimeni. Cel mai terifiant caz

Gheorghe Dincă i-a lăsat cu gura căscată pe procurori și pe profilerii care pretindeau că au reușit să-l descifreze pe „Popicu”. Acesta a petrecut o zi întreagă în fața ofițerilor, scriind peste 20 de pagini. Dincă care „a măturisit” ce s-a întâmplat de fapt în casa groazei. Criminalul din Caracal a dat și numele celor care i-au fost complici.

Incredibil, dar adevărat! În fața legiutorilor, Gheorghe Dincă a decis să pozeze chiar el în victimă, spunând că a fost bătut și legat!

„Subsemnatul Gheorghe Dincă declar următoarele:

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu cred că are legătură cu momentul în care am fost să fac RAR la Pitești. Nu îmi amintesc exact când am fost. În acea dimineață am ajuns la ora 7 la RAR în Pitești, m-am așezat în rândul de mașini care era foarte lung.

Stăteam în mașină pentru că era răcoare. Din spate am văzut că veneau mai multe persoane. O femeie și un bărbat s-au oprit la geamul mașinii mele.

Bărbatul părea de 40-45 de ani și femeia de 20-25 de ani.

Bărbatul, Ștefan. M-a întrebat cum se face RAR-ul pentru că ar vrea și el și era cu iubita, Petruța (...)

După 20 de zile Petruța a venit la mine cu o prietenă. Am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură și am făcut cafea în camera de jos, le-am spus să se facă comode.

Apoi am întreținut relații sexuale. La 1-2 noaptea a venit Ștefan cu încă 2 bărbați.

Când am coborât, unul m-a lovit cu toiagul în spate și am căzut jos.

Am fost legat la mâini și la ochi, m-au dus jos și m-au bătut.

Mi-au spus să le dau 40 sau 45 de mii de euro și le-am spus că am doar 750 de euro, au luat banii și au plecat toți 5 prin spatele casei...

Pe 11 aprilie, Petruța a venit la mine și mi-a spus că Ștefan o bate. A rămas la mine câteva zile și am făcut sex.

Pe 14 aprilie, când Petruța dormea, am plecat să iau cafea și coniac. Am văzut-o pe Luiza și am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată bani și am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă și apoi a venit Fane care a violat-o.

După i-am prezentat-o Petruței și mi-a spus că-i place de ea. Luiza a băut vin (...)”, a scris Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor, conform RTV.

Dincă pretinde că acești indivizi au luat-o pe Luiza. De asemenea, el nu-și amintește cum arată acest atacatori.