Doliu în lumea modelling-ului. S-a stins prematur una din cele mai neobișnuite prezentatoare

Doliu în lumea modelling-ului. S-a stins prematur una din cele mai neobișnuite prezentatoare

Doliu în lumea modellingului. Una din cele mai neobișnuite prezentatoare s-a stins la numai 30 de ani. Fanii și familia sunt la pământ.

Celebra Mama Cax, modelul fără un picior și activistă, a murit la vârsta de 30 de ani. Anunțul a fost făcut de către familia sa. Părinții au anunțat că fiica lor s-a stins la numai 30 de ani, pierzând lupta cu cancerul, în data de 20 decembrie, după ce fata a petrecut weekend-ul trecut în spital. ”A luptat împotriva cancerului și se obișnuise să facă față provocărilor din viață”, au spus printre altele cei apropiați.

Rihanna, care era foarte apropiată de model, a transmis un mesaj emoționnat imediat după moartea ei: ”O regină. O forță. Frumusețea ei a purtat-o ani de zile pe glob. Odihnește-te în pace, surioară”, scrie Allure.com.

Obișnuită să fie privită drept în față, dat fiind handicapul care însă nu i-a fost barieră în fața carierei de model, Cax posta deseori pe rețelele de socializare despre starea sa de sănătate. Vineri, 13 decembrie, a mărturisit că a avut dureri abdominale grave și că expectorează sânge. Își pierduse piciorul la numai 15 ani, dar asta nu a oprit-o să facă carieră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mama Cax a lucrat în anul 2016 cu Allure pentru a crea un filmuleț în care arată viața sa de model cu un picior amputat.