Andreea Bălan, devastată. Clipe de coșmar. „A scos pur și simplu cuțitul să-l taie”

Andreea Bălan, devastată. Clipe de coșmar. „A scos pur și simplu cuțitul să-l taie”

Andreea Bălan și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Cu toate că viața lor pare perfectă, puțini știu că George Burcea a trecut printr-un adevărat război cu tatăl său, ajungând-se chiar la amenințări cu moartea.

Cancan.ro scrie că Ioan Burcea ar fi încercat să-l înjunghie, dar actorul a scăpat cu viață.

Și de parcă episodul nu ar fi fost destul de șocant, totul s-a petrecut la înmormântarea fratelui bărbatului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scandalul ar fi pornit în momentul în care actorul i-a făcut câteva observații tatălui său. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său. Din fericire, soțul Andreei Bălan a avut prezență de spirit să a reușit să se salveze.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea, conform sursei citate.

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește.

Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a mai punctat ruda  acestuia.