Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, vestice și sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice și nord-vestice și deficitar în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal al perioadei.

Săptămâna 02.12.2019 – 09.12.2019 

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în extremitatea vestică a teritoriului, dar și mai ridicate în sud și sudest.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, precum și în zona montană aferentă.

Săptămâna 09.12.2019 – 16.12.2019 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile estice și sudestice și vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în rest.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

Săptămâna 16.12.2019 – 23.12.2019 

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa peste cele specifice acestui interval, în toate regiunile, dar mai ales în sud-estul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.