Navetistă amendată de controlor, deși avea abonament la tren. Motivul este incredibil

Navetistă amendată de controlor, deși avea abonament la tren. Motivul este incredibil

O navestistă din Marea Britanie a fost amendată de controlorul de tren deși avea abonament, motivul fiind poziția unui picior

Sancțiune de domeniul science -fiction! O femeie din Marea Britanie , care avea abonament lunar pentru trenul cu care făcea zilnic naveta, a fost amendată miercuri, de controlor, deoarece stătea cu un picior într-un vagon de clasa 1 , scrie Daily Mail. Ea călătorea cu o garnitură a companiei feroviare Greater Anglia, care  asigura legătura între Liverpool și Essex, fiind  nevoită să stea cu un picior într-un vagon de clasa 1 deoarece pe hol era aglomerație .

Atunci când a venit să verifice biletele, controlorul a văzut că femeia stătea cu piciorul în compartimentul respectiv, motiv pentru care a amendat-o, deși ea avea abonament pentru care plătise 6.000 de lire sterline.

Mulți călători care au văzut ce a pățit femeia și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare, postând diferite mesaje de susținere a acesteia.

Ne puteți urmări și pe Google News

,, O femeie este amendată dintr-un motiv șocant, doar pentru că a stat cu un picior la clasa 1, într-un tren plin", a scris o femeie.

Reprezentanții  Companiei Greater Anglia au reacționat imediat, comunicând că vagoanele de clasa 1 dar și culoarele pot fi folosite doar de  călătorii care au bilete la clasa 1. Compania a mai precizat că femeii i s-a sugerat de către controlor să se mute într-un compartiment unde mai erau locuri, dar că nu a făcut acest lucru.