Vedeta de la Pro TV, implicată într-un accident. Lumea e în stare de șoc

Vedeta de la Pro TV, implicată într-un accident. Lumea e în stare de șoc

Liliana Mocanu, vedeta de la Pro TV cunoscută pentru rolul său din Las Fierbinți, a avut parte de un incident nefericit.

Îndrăgita actriţă din serialul „Las Fierbinţi” de la PRO TV, pe care o vedeţi și pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, a avut parte de o transformare radicală, scrie Cancan.

Liliana Mocanu (50 de ani), interpreta Firicicăi, soţia lui Firicel, rol jucat de actorul Toma Cuzin (42 de ani), a reușit să scape de 18 kilograme, în doar câteva luni.

În urma unei grave căzături pe scări, actriţa s-a ales cu probleme la coloană, având nevoie de fizioterapie și de un tratament medicamentos, care i-au mai alinat durerile atroce. Liliana a fost nevoită să țină un regim de slăbire, iar rezultatele sunt vizibile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și Mihai Bobonete a fost obligat să apeleze la serviciile medicilor de specialitate după ce a fost diagnosticat cu Pneumotorax masiv – o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic. Artistul din ”Las Fierbinți” a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență, iar apoi a rememorat perioada de cumpănă.

„Mă bucur că trăiesc și că sunt aici… era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor… M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație”, a declarat acesta.