Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, ipoteză groaznică: cine a racolat-o de fapt pe fată

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, ipoteză groaznică: cine a racolat-o de fapt pe fată

Cezul Caracal. Părinții Luizei Melencu sunt ținuți de luni de zile "în șah" de autorități. Disperarea oamenilor se explică, iar mama fetei a lansat o nouă ipoteză cu privire la dispariția fiicei sale. 

Mama Luizei Melencu este ferm convinsă că autoritățile sunt rău intenționate și totodată, crede că dispariția fiicei a fost pusă la cale de o persoană cunoscută. Cel mai probabil, chiar din sat.

"Fetele, în afară nu sunt căutate. Părerea mea este că în acest caz s-a mers cu stângul. nu s-a făcut nimic pentru acești copii. Se știe, dar nu se vrea. Luiza s-a urcat în mașină cu o persoană cunoscută. Nu acuzăm pe nimeni, dar vrem ca toate persoanele menționate în acea scrisoare să fie audiate. Eu am impresia că fata mea a fost filată", a declarat mama Luizei la RTV.

Scrisoare cu posibile indicii pentru familia Melencu

În urmă cu trei săptămâni, bunicul Luizei Melencu a descoperit  în propria curte, mai multe hârtii format A4 acoperite cu un scris destul de ordonat. Mai întâi nu le-a dat importanţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

A crezut că este vorba despre nişte foi purtate din întâmplare de vând în curtea sa. S-a uitat totuşi pe ele şi… A înţepenit. Scrisoarea îi era adresată direct lui. Şi conţinea o poveste groaznică, despre răpirea nepoatei.

Citește AICI scrisoarea.