Geoana, asteptat la Mamaia

Geoana, asteptat la Mamaia

Luminita Anghel si Dan Helciug se numara printre cei care vor urca in aceasta seara pe scena Teatrului de Vara din Mamaia, iar trupa Millenium, din Chisinau, va sustine un recital care va incheia a doua seara de festival.

Cea de-a 37-a editie a concursului de la Mamaia a inceput ieri cu sectiunile Interpretare si Creatie, deschiderea fiind precedata de o conferinta de presa la care au participat Madalin Voicu (presedintele juriului), Petrica Munteanu (presedinte executiv al comisiei de organizare), Liana Sandulescu (traducator TVR) si Eugen Mihaescu din trupa Krypton (membru al juriului).

„Ca si in ceilalti ani, asteptam personalitati din lumea politica la festival”, a declarat Petrica Munteanu, fara sa precizeze vreun nume insa. Potrivit unor surse apropiate organizatorilor, intr-una dintre seri, printre spectatori va fi si Mircea Geoana. In ceea ce priveste faptul ca, potrivit regulamentului, Marele Trofeu este acordat de Consiliul Judetean Constanta, Petrica Munteanu a facut cateva precizari: „Nu exista partipriuri si nici influente politice”.

„De ce vreti sa politizam un festival atat de frumos? La mine e o exceptie, eu fac politica pentru ca sunt un indiot, cine stie, poate ca anul acesta niciunul dintre concurenti nu va fi atat de bun sa castige, si Marele Trofeu nu se va acorda”, a completat Madalin Voicu. Ca de fiecare data, organizatorii au laudat atat concurentii de la Interpretare, care sunt remarcabili, cat si piesele de la Creatie, foarte valoroase, insa, potrivit unor critici, melodiile inscrise anul acesta la sectiunea Creatie sunt cu mult sub asteptari.

Ne puteți urmări și pe Google News