Rapid, start in forta

Rapid, start in forta

"Alb-visiniii" au trecut fara probleme aseara de Poli Timisoara.

Rapid a invins aseara Poli Timisoara cu 2-0 si s-a apropiat la doar un singur punct in clasament de Steaua, ocupanta locului secund. George Copos, patronul de la Rapid, radia de fericire la finalul intalnirii. „Razvan a construit un grup puternic. Vreau sa castigam toate punctele pana la finalul campionatului. Am fi batut Timisoara pe orice teren, si la ei, si la Balcesti (n.r. - locul de nastere al lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF)”, s-a laudat Copos.

Tehnicianul rapidist Razvan Lucescu este acum convins ca echipa sa va ocupa la finalul campionatului cel putin locul doi. „Totul merge bine”, a declarat antrenorul giulestean. In momentul in care se pregatea sa intre la conferinta de presa, Lucescu l-a auzit pe Copos spunand „Rapidul meu”, fapt ce l-a determinat sa-i transmita sefului sau: „Rapid este al nostru!”.

Marian Iancu, patronul de la Poli, a parasit stadionul dupa golul de 2-0. Alin Artimon, antrenorul „violetilor”, a declarat la final: „Nu renunt la post, dar sunt convins ca voi fi dat afara!”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Karamian, omul „rosu”

Armeanul Artiom Karamian a avut un debut nefast la Poli Timisoara. Fostul mijlocas de la Rapid a fost eliminat aseara in ultimul minut de joc. Dupa un fault facut de Grigorie asupra lui Maftei, jucatorul armean a vazut rosu in fata ochilor, dupa ce a sutat mingea in arbitrul Sebastian Coltescu. Interesant este ca Artiom fusese eliminat si in urma cu o saptamana, pe acelasi stadion, la meciul amical dintre „U” Craiova si Poli Timisoara!

Mititelu, pajul lui Copos

George Copos a fost primit cu paine si sare de Adrian Mititelu, patronul oltenilor. „Nu sunt nebun, ca sa tin cu Rapidul, dar trebuie sa fiu o gazda buna”, s-a scuzat Mititelu in momentul in care la statia de amplificare se auzea imnul giulestenilor - „Suntem peste tot acasa!”. Fotbalistii celor doua formatii s-au intalnit ieri dimineata, intamplator, in localul „Las Vegas”, din Craiova. Desi sperau sa se relaxeze, cele doua tabere s-au evitat pe cat posibil. In timp ce timisorenii au jucat biliard, rivalii „alb-visinii” au stat cuminti la mese, tragand cu coada ochiului la dexteritatea banatenilor.

LIGA I

RAPID - POLI timiSoara 2-0

Marcatori: Badoi (22 - penalty), Zicu (60)

Rapid: D. Coman 6 - Sapunaru 7, Maftei 6, I. Rada 6 - Badoi 7, C. Lazar 5 (76, I. Stancu), Maldarasanu 5 (90·2, R. Stancu), E. Dica 7 - Mazilu 6, V. Moldovan 6 (57, Buga 6), Zicu 7.

Antrenor: Razvan Lucescu

Poli Timisoara: M. Popa 6 - Matei 5, Mehmedovici 6, McKain 6, Izvoranu 5 - Caramarin 5 (75, A. Cristea 5), Srhoj 5 (65, Omoduemuke 5), Plesan 4 (63, Grigorie 5), Karamian 5 - Mansour 5, G. Bucur 6.

Antrenor: Alin Artimon

Stadion: „Ion Oblemenco” - Craiova; Spectatori: 4.000; Arbitri: S. Coltescu 6 - I. Popa 6, F. Buzarnescu 6