Val de spargeri pe Valea Prahovei

Val de spargeri pe Valea Prahovei

În sediile poliţiei din Sinaia, Buşteni şi Azuga şi Predeal a curs cu reclamaţii din cauză că proprietarii mai multor maşini de lux s-au trezit cu geamurile sparte la maşini.

Dacă la primele ore ale dimineţii, poliţiştii au înregistrat doar câteva sesizări, după câteva ore numărul acestora a crescut considerabil. În Buşteni,  au fost sparte 7 maşini, iar în Sinaia şi Azuga câte doua.

Din luxoasele maşini, hoţii au furat tot ce au găsit: GPS-uri, bani şi acte. PăgubiţiI spun că infractorii s-au orientat după numărul de înmatriculare al maşinilor, crezând că sunt turişti şi că probabil vor găsi lucruri de valoare. 

Dacă în Buşteni şi în Azuga hoţii au căutat să fure numai din maşini luxoase, la Sinaia în afară de masini, au mai fost sparte şi  20 de chioşcuri cu artizanat, aflate  pe aleea care duce la Castelul Peleş. Chiar dacă lacătele au fost găsite desfăcute, iar uşile au fost forţate, nici un obiect nu a fost furat, proprietarii găsind ieri dimineaţă marfa intactă. Poliţia face cercetări pentru a descoperii făptaşii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din câte se pare este vorba despre mai mulţi hoţi care au acţionat în noaptea de miercuri spre joi, în toate oraşele de pe Valea Prahovei.   La Buşteni, poliţia are deja un cerc de suspecţi, care, dacă vor fi găsiţi vinovaţi în urma cercetărilor vor răspunde penal pentru faptele lor. Hoţii nu au acţionat numai în staţiunile montane, ci şi în municipiul Câmpina. Ieri, poliţiştii câmpineni au primit sesizări de la două persoane care şi-au găsit maşinile cu geamurile sparte şi cu bunurile furate.