"Gheata de aur", pentru Cristiano Ronaldo

"Gheata de aur", pentru Cristiano Ronaldo

Cel mai bun marcator din fotbalul european este în acest an portughezul Cristiano Ronaldo. Pentru cele 31 de goluri marcate în ediţia anterioară a Premier League, fotbalistului i s-a înmânat trofeul "Gheata de aur", în cadrul unei ceremonii organizată aseară la Madeira, în Portugalia, relatează Rompres.

"Prin câştigarea acestui trofeu am schimbat puţin lucrurile în fotbal, deoarece 'Gheata de Aur' este acordată de obicei atacanţilor clasici, pe când eu sunt mai mult extremă', a mai spus fotbalistul.

Ronaldo a mai declarat că, în opinia sa, merită să fie ales şi cel mai bun fotbalist al lumii, cu referire la următoarele două premii din lumea fotbalului ce urmeză sa fie acordate.

"Nu cred că vreun alt jucător a fost la fel de constant ca mine. Am înscris 42 de goluri în întregul sezon, 31 în Premier League, am câştigat Liga Campionilor şi a fost cel mai bun atacant şi marcator". Acesta crede că merită să câştige şi "Balonul de Aur" şi titlul de cel mai bun jucător al lumii acordat de FIFA, considerate ca fiind cele mai importante trofee din fotbalul mondial.

Sursa: Rompres

Ne puteți urmări și pe Google News