Cum să obţii o slujbă la Marriott

Cum să obţii o slujbă la Marriott

Hotelul are nevoie de bucătari, ospătari, recepţioneri, agenţi de pază, administratori de reţea, secretare şi personal pentru curăţenie.

Dacă îţi doreşti să înveţi cât mai multe lucruri şi vrei să-ţi construieşti o carieră în domeniul hotelier, ai toate şansele să obţii unul dintre cele 50 de locuri de muncă scoase la concurs de către hotelul de cinci stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel. „Căutăm persoane care doresc să pună în practică cunoştinţele şi abilităţile pe care le-au dobândit, într-un mediu profesionist, care oferă ocazia unei perfecţionări continue“, spune Camelia Buburuz, directorul de resurse umane al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Bucătar, ospătar, recepţioner, agent de pază, administrator de reţea, secretară şi personal pentru curăţenie sunt doar câteva dintre poziţiile disponibile.

Dacă vrei să ocupi un post la recepţie, trebuie să ştii foarte bine engleza. Cunoaşterea unei alte limbi străine reprezintă un avantaj. Pentru postul de cameristă este necesar să ai doar cunoştinţe minime de engleză.

Specialiştii în resurse umane ai hotelului spun că, pentru multe dintre locurile de muncă scoase la concurs, pasiunea e mult mai importantă decât experienţa. „Candidaţii trebuie să se simtă confortabil într-un mediu în care spiritul de a servi oaspetele este peste tot“, mai spune Camelia Buburuz.

„De ce vrei să lucrezi aici?“

Pentru a obţine un loc de muncă la Marriott trebuie să treci de un prim interviu pe care îl vei da cu reprezentanţii departamentului de resurse umane. În cadrul acestuia, ţi se vor pune întrebări legate de experienţele anterioare. De asemenea, vei fi întrebat şi „care este motivul pentru care vrei să lucrezi aici?“. „Dorim să aflăm dacă atitudinea respectivului candidat se potriveşte profilului pe care îl căutăm şi industriei hoteliere“, spune Camelia Buburuz.

După acest interviu, vei mai avea de dat unul, cu managerul direct al departamentului în care vei lucra, dacă vei fi angajat. Dacă ai ceva experienţă, va trebui să răspunzi şi la câteva întrebări tehnice.

De exemplu, dacă ai candidat pentru un post de bucătar, va trebui să ştii să spui cum se prepară un anumit fel de mâncare.

Cei fără experienţă vor avea parte de întrebări similare cu cele din primul interviu. De pildă, dacă în CV ai scris că ai iniţiativă, va trebui să ştii să dai un exemplu când te-ai folosit de această calitate.

Prime în funcţie de rezultate

Compania organizează foarte multe traininguri - de iniţiere în lumea lan- ţului internaţional Marriott şi apoi cele legate de proceduri şi de modul în care se lucrează în domeniu. Dacă vei obţine un job la Marriott, pe lângă salariu, vei beneficia, în funcţie de rezultate, de prime. Toţi angajaţii primesc tichete de masă, au acces la programe de training, cazări la preţuri reduse în hotelurile Marriott din întreaga lume, precum şi la cele partenere.

CUM CANDIDEZI?

> Trimite CV-ul prin e-mail la, cariere@marriotthotels.com sau aplică direct pe http://www.jwmarriott.ro/cariere. html ori prin fax, la 021.403.19.91;

> Poţi să-ţi laşi CV-ul şi direct la Marriott (Calea 13 Septembrie nr. 90, Bucureşti, sectorul 5);

> Pentru mai multe informaţii sună la numărul de telefon 021.403.19.93.

CARTE DE VIZITĂ

> În întreaga lume, lanţul hotelier este prezent în 65 de ţări, cu 3.000 de unităţi;

> Multinaţionala are în total 130.000 de salariaţi, dintre care 450 în România;

> Compania din România a ocupat, în 2006, locul 66 în Top 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi, realizat de săptămânalul „Capital“.

Ne puteți urmări și pe Google News