Olăroiu, pus sub urmărire penală

Olăroiu, pus sub urmărire penală

Fostul manager al FC Naţional, Cosmin Olăroiu, a fost pus sub urmărire penală, pentru delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală, acuzaţiile fiindu-i aduse la cunoştinţă, aseara, la sediul Parchetului General, deşi fusese citat, astăzi, de procurorii DIICOT, conform unor surse judiciare, citate de Newsin şi preluate de Realitatea.

Aceleaşi surse au mai declarat că Olăroiu nu a mers la Parchet, în această dimineaţă, pentru a evita să dea ochii cu presa. Însoţit de avocatul său, fostul manager al FC Naţional a refuzat să dea vreo declaraţie în faţa procurorilor.

Olăroiu a fost dat în consemn la frontieră, pentru ca procurorii să ştie când intră şi iese din ţară. În acelaşi dosar, fostul preşedinte al echipei FC Naţional, Gino Iorgulescu, este acuzat pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare.

Gino Iorgulescu s-a prezentat, pe 26 mai, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, avocatul acestuia respingând acuzaţiile aduse clientului său. El a fost audiat, în martie 2007, la Parchetul General, în legătură cu posibile ilegalităţi comise în cazul unor transferuri de fotbalişti.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiţi şi:   Gino Iorgulescu, învinuit în "banii negri din fotbal" (13:25)