Oprescu, sprijinit de PRM

Oprescu, sprijinit de PRM

În cazul în care Sorin Oprescu va candida ca independent pentru Primăria Capitalei şi va ajunge în turul doi al localelor PRM îl va susţine. Afirmaţia a fost făcută de preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, astăzi, în conferinţa săptămânală a partidului. Cu o condiţie însă: Sorin Oprescu să nu se înfrunte în turul doi cu candidatul partidului condus de "tribun".

"Ce partid partid parlamentar serios sprijină un candidat independent când poate să vină cu propriul candidat?! Dar nu vă ascund că dintre toţi candidaţii, ale căror nume sunt vehiculate de PSD, Sorin Oprescu mi se pare cel mai serios, cel mai credibil. În turul doi, dacă el intră, negociind, probabil că va fi ajutat de PRM", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM nu a negat faptul că, în ultima perioadă, a purtat discuţii cu Sorin Oprescu, însă nu a dorit să dezvăluie conţinutul acestora.

Candidaţii PRM pentru primăriile sectoarelor 1, 5 şi 6

Vadim Tudor, a anunţat, astăzi şi trei dintre candidaţii formaţiunii politice pentru fotoliile de primari la sectoarele Bucureştiului şi anume Anca Petrescu (sectorul 1), Mihai Coandă (sectorul 5) şi Ioan Bâldea (sectorul 6).

La sectorul 1, PRM va merge cu arhitectul Anca Petrescu. "Aceasta poate dovedi concret ce a făcut pentru oraşul Bucureşti. Uite ce bună-i clădirea Parlamentului, opera vieţii sale, a cărei valoare creşte. Nu este de ici de colo ca o personalitate a arhitecturii europene să fie în PRM şi vrem să valorificăm acest lucru", a declarat preşedintele partidului.

În cursa electorală pentru sectorul 5, din partea PRM va intra omul de afaceri Mihai Coandă, fost viceprimar al sectorului. "La alegerile trecute, Coandă a dovedit că ştie să facă o campanie modernă şi eficientă, ca dovadă că a obţinut un scor bun", a spus Vadim. La sectorul 6, candidatul PRM este fostul deputat Ioan Bâldea.

În ceea ce priveşte Primăria Capitalei, Corneliu Vadim Tudor a arătat că partidul nu s-a oprit asupra unui candidat "cu şanse reale" care să-şi spună cuvântul dacă nu în turul întâi, măcar în turul al doilea, la negocieri.

(16:10)

Ne puteți urmări și pe Google News