Breaking News. Zece morți în Ialomița! Microbuz de persoane spulberat de un TIR VIDEO

Breaking News. Zece morți în Ialomița! Microbuz de persoane spulberat de un TIR VIDEO

Un cumplit accident de circulație a avut loc sâmbătă, dimineața, în apropiere de Urziceni, pe DN 2A, mai exact în zona localității Sfântu Gheorghe, din județul Ialomița.

UPDATE2 - Autoritățile județene susțin că microbuzul efectua o cursă regulată, iar pasagerii erau călători de ocazie care mergeau spre muncă. Martorii susțin că microbuzul este complet distrus , fiind practic o grămadă de fier contorsionat. La fața locului au început să se adune rudele celor morți. Microbuzul circula spre București.

UPDATE 1 - Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Ani Cercel a declarat că 15 persoane au fost încarcerate, în urma acestui accident. ”Mașinile sunt foarte avariate. 15 persoane au fost încarcerate. Mașinile, un microbuz și un autotren au ajuns în afara părții carosabile”, a spus Ani Cercel.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

UPDATE - O altă persoană a decedat, la scurt timp de la producerea accidentului, la Spitalul Județean Ialomița. Persoana se afla în stop cardio respirator dar medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Manevrele de resuscitare aplicate nu au avut niciun efect.

Un cumplit accident de circulație a avut loc sâmbătă, dimineața, în apropiere de Urziceni, pe DN 2A, mai exact în zona localității Sfântu Gheorghe, din județul Ialomița. Un microbuz, în care se se aflau 17 pasageri, a fost lovit în plin de un autotren, a cărui șofer, se pare că a adormit la volan. Potrivit primelor informații, în urma impactului devastator, nouă persoane au murit și alte 12 au fost rănite grav.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe de la SMURD Ialomița și București, fiind declarat planul roșu de intervenție, răniții fiind transferați la spitalele de urgență din București.

”A fost nevoie de descarcerarea pasagerilor din microbuz. La fața locului au fost trimise două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD , o autospecială pentru victime multiple iar de la Serviciul de Ambulanță Ialomița, alte cinci ambulanțe”, a spus un oficial de la ISU Ialomița.

IPJ Ialomiţa transmite că autotrenul intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu microbuzul. De altfel, în urma impactului, în accident a murit și șoferul autotrenului a murit la locul accidentului.

Sursa VIDEO: Obiectiv de Ialomița