Doliu în lumea muzicii! A murit în urma unui accident!

Doliu în lumea muzicii! A murit în urma unui accident!

Un celebru cântăreț jamaican și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs luni în Ontario, Canada, potrivit tabloidului american TMZ, anunță romaniatv.net. Louie Rankin, câștigător al unui premuiu Grammy, a murit din cauza rănilor suferite ca urmare a accidentului rutier

Un celebru cântăreț jamaican și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs luni în Ontario, Canada, potrivit tabloidului american TMZ, anunță romaniatv.net. Louie Rankin, câștigător al unui premuiu Grammy, a murit din cauza rănilor suferite ca urmare a accidentului rutier.

Pe contul oficial al artistului, distribuit pe reţeaua de micro-blogging Twitter, a fost postat un mesaj care confirmă informaţia: "Cu tristeţe vă anunţăm că legenda Louie Ox Rankin a murit. Fie că Dumnezeu să îi ducă sufletul în Rai, lângă cele ale tatălui, surorii şi nepoatei lui". Artistul jamaican Louie Rankin s-a născut în Kingston, Jamaica şi este cunoscut atât în industria cinematografică, pentru rolul lui Lennox din filmul "Belly", lansat în 1998, cât şi în cea muzicală pentru colaborările cu DJ Khalid şi DMX.

Ne puteți urmări și pe Google News