Ce s-a întâmplat cu Dincă la Jilava? A ajuns la spital! News Alert

Ce s-a întâmplat cu Dincă la Jilava? A ajuns la spital! News Alert

 Cazul de la Caracal ia o turnură spectaculoasă . După ce mama Luizei Melencu s-a prezentat luni la DIICOT pentru a i se recolta probe de ADN, monstrul de la Caracal a fost transferat marți din Arestul Central la Spitalul Penintenciar Jilava. 

După ce mama Luizei Melencu s-a prezentat luni la DIICOT pentru a i se recolta probe de ADN, monstrul de la Caracal a fost transferat marți din Arestul Central la Spitalul Penintenciar Jilava.

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus la spital  pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale , transmite Antena 3.

Mutarea lui Dincă în spital are loc după ce acum o săptămâna procurorii DIICOT au cerut autorităţilor din Statele Unite sprijinul FBI pentru efectuarea analizelor ADN în cazul Luizei Melencu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cazul Caracal afectează  Poliţia Română, fiind declanșată o anchetă după ce mama Luizei Melencu a susţinut că a fost agresată verbal de un comisar în laboratorul criminalistic.

Poliţistul s-ar fi supărat deoarece  femeia voia să se răzgândească în privinţa prelevării probelor ADN care să fie trimise la FBI.