Video viral! Urmărire ca în filmele americane

Video viral! Urmărire ca în filmele americane

În video veţi vedea scene rupte dintr-un film de acţiune unde poliţiştii înarmaţi sparg fereastra cu patul armelor şi smulg afară un băiat de 15 ani dintr-o maşină.

Acest lucru s-a întâmplat după o urmărire în mare viteză prin Londra şi împrejurimi.

Doi băieţi de 15 ani şi două fete de 14 ani au fost arestaţi în urma urmăririi maşinii în care se aflau cei patru pe străzile Londrei.  Filmarea prezintă sfârşitul urmăririi când poliţiştii au obligat maşina să se oprească şi au înconjurat-o cu armele în poziţie de tragere, în cartierul Laughton.

Cei doi au fost arestaţi cu acuzaţia de a fi avariat şi furat un vehicul. Unul dintre ei numit ''A'', era în posesia unei arme ofensive, în timp ce alt băiat, numit ''B'', a fost şi el arestat cu acuzaţia de răpire. Fetele de 14 ani au fost arestate fiind acuzate că erau în posesia de arme albe cu lamă mare şi pentru faptul că s-au lăsat plimbate într-un vehicul fără acordul proprietarului.

Ne puteți urmări și pe Google News

În video, unul dintre suspecţi este scos afară din maşină cu forţa, culcat la pământ, poliţiştii cu armele ameninţătoare asupra lui strigând : ''culcă-te la pământ''!, înainte de a fi încătuşat. Maşina a distrus cu manevrele sale mai multe automobile aflate parcate. Poliţia afirmă că urmărirea s-a făcut drept urmare a refuzului opririi maşinii Audi la semnalele poliţiei în zona Enfield, în nordul Londrei, în timpul unei anchete pentru un presupus jaf sub ameninţarea cu cuţitul.

Urmărire ca-n filme cu viteză maximă

Cel de la volan nu s-a oprit şi astfel poliţiştii au început urmărirea. Un purtător de cuvânt al Met Police a declarat : ''Sâmbătă către ora 9,25, agenţii au încercat că oprească un automobil în zona Einfeld în legătură cu un jaf prin ameninţarea cu cuţitul. Vehiculul nu s-a oprit, iar urmărirea a fost autorizată cu suportul National Air Service. Maşina furată s-a izbit de alte maşini înainte de a se opri pe Langston Road. Cei patru se află în custodia Poliţiei, arestaţi. Cercetările continuă", titrează The Sun.