Nu vă puneţi cu femeile, fiindcă sunt periculoase: Leagă, bat şi violează mai ceva ca bărbaţii

Nu vă puneţi cu femeile, fiindcă sunt periculoase: Leagă, bat şi violează mai ceva ca bărbaţii

Avem povestea unui caz de violenţă dar, de data aceasta, cu rolurile inversate: două femei sunt cele care au bătut şi  violat un bărbat.

Două femei au fost arestate cu acuzaţia de violenţă sexuală împotriva unui băiat de 19 ani.  Rusoaicele, una 22 şi 32 de ani,  au bătut şi au legat un tânăr, după care l-au violat. Poliţia susţine că femeile au filmat cele petrecute la Bugulma, un oraş în provincia Tatarstan, cu un iPhone şi au ameninţat că îl vor publica pe Internet.

Femeia mai tânără l-a invitat pe bărbat în apartamentul său sa-i repare iPhonul, explică surse din rândul forţelor de ordine. Tânărul a luat apoi telefonul acasă pentru a-l repara şi când s-a întors să-l restituie, a mai găsit o femeie în apartament. În acel moment cele două prietene l-au acuzat că a spart displayul telefonului şi i-au cerut 3.000 de ruble, dar tânărul a negat că ar fi făcut chestiunea aceea.

"Băiatul a refuzat să plătească, iar cele două l-au luat la bătaie, l-au legat şi l-au violat", este scris în raportul poliţiei. "Au filmat agresiunea cu iPhonul respectiv". Apoi cele două au ameninţat că vor pune pe web dacă refuză să plătească presupusa stricăciune.

Ne puteți urmări și pe Google News

După toate supliciile, băiatul a promis că va încerca să aducă banii de acasă, dar s-a îndreptat direct la poliţie. Agenţii au găsit probele video ale violenţelor pe celularul femeilor şi le-au arestat. Andrei Şeptiski, şeful anchetatorilor cazului, a declarat că "tânărul a refuzat să plătească şi atunci cele două femei l-au lovit şi au comis acte sexuale cu victima". Amândouă riscă până la 10 ani de închisoare dacă vor fi condamnate.

Nedumerirea persistă totuşi asupra celor petrecute, iar poliţiştii consideră că povestea e cusută cu aţă albă, titrează Il Gazzettino.