Şocul uriaș pentru o mamă adoptivă. A crezut că a adoptat o fetiţă de 6 ani; când colo...

Şocul uriaș pentru o mamă adoptivă. A crezut că a adoptat o fetiţă de 6 ani; când colo...

O femeie care a adoptat o fetiță de 6 ani, spune că a fost victima unei fraude de nedescris. Fetiţa este de fapt o femeie sociopată cu nanism.

Pe parcursul celor trei ani de conviețuire, "micuța" Nathalia ar fi făcut acte terifiante. De exemplu, a încercat să o împingă pe mama ei adoptivă Kristine într-un gard electric, i-a turnat înălbitor în cafeaua și a amenințat-o că o înjunghie, precum și pe fostul ei soț, Michael Barnett, în somn.

Convinsă că are de-a face cu un adult care a reușit să-și schimbe data nașterii, ar fi fost lăsată într-un apartament din Indiana de părinții ei, fără teamă că ar putea fi urmăriţi penal. Au plecat apoi în Canada pentru a rupe definitiv legăturile cu ea.

Potrivit lui Kristine Barnett, examinările stomatologice efectuate pe femeia pitic ar fi stabilit că a mințit cu privire la adevărata sa vârstă. „Natalia era o femeie în toată regula, avea dinţii maturi, avea ciclul menstrual doar că nu a crescut ca alţi pitici nici măcar un centimetru".

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, alte investigații efectuate de această dată cu serviciile administrative americane, au relevat faptul că fata, presupusă în vârstă de 6 ani, s-a născut de fapt în 2003 în Ucraina, apoi a emigrat în Statele Unite cu  familia sa. Părinții ei biologici au abandonat-o înainte de a fi amplasați într-o locuinţă socială.

Alte indicii care sugerează că Natalia a mințit despre vârsta ei: potrivit mamei sale adoptive, nu s-a jucat niciodată cu păpușile, a căutat compania adolescenților și a folosit un vocabular destul de sofisticat pentru un copil mic plusă că nu a crescut  în aceşti ani cât a stat în casa  familiei adoptive.

Rămâne ca familia Barnett, acum divorțată, să fie acuzată că a abandonat-o pe Natalia de către un judecător din Indiana. După ce s-au prezentat şi reţinuti la poliție pe 18 și 19 septembrie, au fost eliberați fiecare pe garanţii de 5.500 și 5.000 de dolari, potrivit cnews.