Moment bizar la Gala FIFA The Best. A plecat de pe scenă, în timpul unui interviu | VIDEO

Moment bizar la Gala FIFA The Best. A plecat de pe scenă, în timpul unui interviu | VIDEO

Aseară, la Gala FIFA The Best Awards 2019, eveniment desfășurat la Scala din Milano, portughezul Jose Mourinho a uimit prin gestul său.

Aflat în prezent în afara fotbalului, Jose Mourinho a fost invitat pe scenă de gazda Ilaria D'Amico și, la un moment dat, a plecat, pur și simplu, din timpul interviului.

Lusitanul a decernat premiul pentru cea mai bună antrenoare din 2019, câștigat Jill Ellis, campioană mondială cu SUA. Din câte se pare, Mourinho a fost deranjat de unele întrebări și a dispărut de lângă Ilaria D'Amico.

Dialogul dintre Ilaria D'Amico și Jose Mourinho, la Gala FIFA The Best:

Ilaria D'Amico: Să ne imaginăm viitorul. În viitorul apropiat, descoperim viață pe alte planete. Vom avea o cupă interplanetară, o bătălie a lumilor, o competiție plină de stele. Și dacă s-ar întâmpla azi, am fi pregătiți, pentru că avem aici multe staruri, mulți jucători fantastici. Sunteți de acord?

Jose Mourinho: Da, cei mai buni jucători.

Ilaria D'Amico: Atunci, ce vreau să vă întreb, vă imaginați cine ar fi antrenorul perfect, un antrenor special pentru o astfel de echipă? O echipă specială.

Jose Mourinho: Cred că FIFA nu permite ca un antrenor să pregătească două echipe în același timp, deci ar trebui să fie un antrenor fără job în acest moment.

Ilaria D'Amico: Ah, pare că trebuie să fie ceva ce are legătură cu o candidatură, să spunem. Nu știu cum să o spun.

Jose Mourinho: Antrenori fără slujbă. Eu, Fabio Capello, Walter Zenga, și alții. Dar și eu sunt un candidat.

Ilaria D'Amico: Vă mulțumesc pentru sinceritate, chiar vă mulțumesc!

Aceasta a fost ultima replică a gazdei, înainte ca Jose Mourinho să plece pur și simplu de pe scenă, din timpul interviului.

„Dar de ce nu rămâneți alături de mine? Ok, vreți să plecați.", a mai spus Ilaria D'Amico, dar portughezul părăsise deja scena.

https://www.youtube.com/watch?v=W3Zl7ikoEqM

Ne puteți urmări și pe Google News