10.000 de euro, o partidă de sex ratată

10.000 de euro, o partidă de sex ratată

Un bărbat de 54 de ani din Hunedoara a fost înşelat, nu o dată, ci de două ori în aceeaşi seară de o tânără şi prietenul ei. A rămas fără 10.000 de euro.

Întâmplarea a avut loc cu două săptămâni în urmă, însă zilele trecute poliţiştii au reuşit să dea de urma acuzaţilor şi au făcut cazul public. Povestea este clasică: fata îl atrage pe bărbat promițându-i clipe de extaz sexual, complicele ei acționează și ia banii. Doar că, de data asta, povestea s-a repetat, pentru că prima tentativă de furt a dat greș.

În seara de 7 septembrie, V.V. s-a întâlnit pe o stradă lăturalnică din oraş cu o tânără de 20 de ani pe care o cunoştea. Fata l-a atras într-un colţ întunecat de lângă un fost local din zonă, spunându-i că va face sex cu el. Când au ajuns în zona întunecată, bărbatul a fost atacat de un tânăr cu o bâtă. Victima a încercat şi a reuşit să pareze lovitura, tocmai cu o borsetă pe care o avea la el şi-n care erau 10.000 de euro. Culmea, bărbatul îl cunoştea şi pe atacator. Acesta s-a scuzat rapid spunând că tentativa de lovire a fost doar o glumă și-a plecat. Partida de amor părea ratată. V. V. s-a dus spre maşina lui, dar a fost sunat din nou de fată şi ademenit iarăşi, într-un alt loc întunecat din aceeaşi zonă.

De data aceasta, bărbatul şi-a lăsat borseta în maşină şi-a plecat. Până să găsească locul în care era aşteptat de tânără, complicele acesteia a spart geamul maşinii, a luat borseta şi a dispărut. Cei doi sunt acum cercetaţi penal.

Ne puteți urmări și pe Google News