Bute n-a avut cu cine să se bată

Bute n-a avut cu cine să se bată

La 35 de ani, Lucian Bute a revenit cu dreptul în ring. Duminică dimineața, la Montreal, românul l-a înfruntat pe italianul Andrea Di Luisa (33 de ani), la „Centre Bell”, într-o partidă la categoria supermijlocie.

Antrenorul italianului a aruncat prosopul

Doar patru reprize a rezistat adversarul lui Bute. Românul l-a trimis pe italian la podea, acesta s-a ridicat după ce a fost numărat de arbitru, dar antrenorul său a aruncat prosopul. Astfel, Lucian a bifat cea de-a 31-a victorie la profesioniști, acolo unde a mai înregistrat și două eșecuri.

„Aşa cum am spus, Lucian Bute se întoarce. Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt înapoi la treabă. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut”, a declarat Bute la finalul întâlnirii care avea programată 10 reprize.

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO: Di Luisa nu a făcut față la Montreal

Pus la zid de compatrioți

Presa italiană l-a criticat dur pe Andrea Di Luisa, după evoluția de la Montreal. „Meciul a fost oribil. Lucian Bute a reolvat problem cu primul pumn adevărat al serii. Di Luisa a pierdut astfel o mare oportunitate, deoarece a luptat cu un Bute ruginit. S-a dovedit că, la fel ca atunci când italienii luptă în America, sunt copleșiți de emoție și se comportă precum un sac bun de box”, au scris ziariștii de la cotidianul „Gazzetta dello Sport”.