Michael, chel şi anorexic în clipa morţii

Michael, chel şi anorexic în clipa morţii

Michael Jackson era ca un schelet, chel, abia se hrănea, iar în stomacul lui s-au găsit numai medicamente parţial dizolvate, potrivit tabloidului britanic The Sun, care publică rezultatele autopsiei megastarului.

Din trupul său, odinioară atletic, n-a mai rămas decât piele şi os. Cântărea puţin peste 50 de kilograme. Nu-i de mirare dacă ne gândim că megastarul mânca doar o dată pe zi. Nu mai avea decât câteva fire de păr în cap şi purta o perucă. Aceasta este starea jalnică în care a murit regele muzicii pop, notează The Sun.  

Pe trupul său s-au găsit şi numeroase urme, semn că megastarul îşi injecta calmante de trei ori pe zi. Cicatricile lui Michel dovedesc că a făcut cel puţin 13 operaţii estetice. Legiştii au mai descoperit patru înţepături în jurul inimii, de la injecţiile care încercau să-i pompeze adrenalina în inimă şi să-l readucă la viaţă.

În timpul autopsiei s-au mai găsit şi leziuni inexplicabile la ambii genunchi şi la nivelul tibiei. De asemenea, Michael avea şi tăieturi la spate, care indică o căzătură recentă. Ca o ironie a sorţii, în urma cancerului de piele, Michael se recupera bine.

The Sun notează şi că potrivit unor surse, în locuinţa megastarului s-au găsit reţete cu numele altor pacienţi. Toţi urmează să fie interogaţi de autorităţi.

CITIŢI MAI MULTE DESPRE VIAŢA ŞI MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON, ÎN CATEGORIA "A MURIT MICHAEL"

Ne puteți urmări și pe Google News