Deţinuţii, oferiţi ca zileri prin mica publicitate

Deţinuţii, oferiţi ca zileri prin mica publicitate

Revista presei.

România Liberă

Deţinuţii, oferiţi prin mica publicitate amatorilor de forţă de muncă ieftină

Braţele a mii de deţinuţi de pe întreg cuprinsul ţării sunt oferite, la preţ redus, amatorilor de forţă de muncă ieftină. Conducerile puşcăriilor, în căutare de resurse financiare, nu au ezitat să publice inclusiv anunţuri de mică publicitate prin care-şi fac cunoscută oferta de lucrători în zeghe.

Pentru a-şi găsi clienţi, Penitenciarul de Maximă Siguranţă (PMS) Iaşi foloseşte atât propriul website, cât şi mica publicitate din ziarele locale. Cotidianul

Gabriel Liiceanu: “Tânărul de astăzi nu este înclinat către 'valorile sufletului', ci către spectaculos”

Două cărţi de Petru Creţia, “Ahile sau despre forma absolută a prieteniei. Ariel sau despre forma pură a libertăţii” şi “Cinci cărţi din Biblie în traducerea lui Petru Creţia”, l-au provocat pe Gabriel Liiceanu, care a şi prefaţat primul volum, să evoce figura prietenului său şi să vorbească, pentru Cotidianul.ro , despre plăcerile care orientează viaţa intelectualilor şi despre masca de “personaj serios” pe care a purtat-o, de nevoie.

Adevărul Moartea Vasilicăi: blestemul mineriadei de la Costeşti

Psihologii susţin că arestarea lui Constantin Creţan a creat un dezechilibru în familia fostului lider al minerilor. Vasilica, pe atunci în vârstă de doar 9 ani, ar fi fost cea mai afectată.Prietenele Vasilicăi spun că fetiţa nu le-a vorbit niciodată despre arestarea tatălui său, iar profesorii au încercat să o menajeze în cei trei ani. Jurnalul Naţional Şeful Poliţiei Gheorgheni arunca dosarele la ghenă

Procurorii de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş au dispus începerea urmăririi penale în cazul şefului Poliţiei din municipiul Gheorgheni, comisarul Emil Coşa, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă continuată, reţinere de documente sau înscrisuri în formă continuată şi fals intelectual.

Gardianul Cât ne costă democraţia? Criza economică nu afectează alocaţiile bugetare ale partidelor

În contextul în care unele instituţii ale statului încearcă să “strângă cureaua” şi iau măsuri anticriză care de care mai aberante (economisirea timbrelor şi consumabilelor, ce are ca efect blocarea expedierii citaţiilor şi hotărârilor judecătoreşti la destinatari), partidele politice parlamentare îşi primesc în continuare “raţiile” de la bugetul de stat, care se ridică la aproximativ două milioane de euro anual. Criza economica este doar un prilej de declaraţii.

Ne puteți urmări și pe Google News