O femeie a devenit peste noapte puştoaică. Cum a fost posibil acest lucru

O femeie a devenit peste noapte puştoaică. Cum a fost posibil acest lucru

Şi-a pierdut o parte din memorie şi s-a trezit crezând că are vârsta de 15 ani!

Naomi Jacobs, din Manchester, în vârstă de 32 de ani, şi-a pierdut o parte din memorie şi s-a trezit crezând că este adolescentă. Ea nu îşi mai putea aduce aminte nimic din ultimii 17 ani, nici măcar faptul că avea un copil de 11 ani.

Naomi nu şi-a mai amintit nimic după anul 1992. Femeia spune că a ţipat când un baiat necunoscut, de 11 ani, a apărut şi i-a spus "mama". Naomi credea că era încă la şcoală şi i s-a facut frică, mai ales când s-a uitat în oglindă şi a văzut o femeie matură.

Din nou

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia a crezut că trebuie să îşi dea examenele şcolare din 1992. Nu îşi aducea aminte de anii care au trecut. "În mintea mea, John Major era încă prim-ministru, Facebook, Google şi YouTube erau nişte lucruri complet noi", spune femeia.

Naomi, care în prezent are 35 de ani, a fost diagnosticată ca suferind de amnezie globală tranzitorie, o formă de pierdere de memorie produsă de stres.

O parte din memoria ei s-a pierdut, cu tot cu amintirile emoţionale. A fost ajutată de prieteni, de rude şi de jurnalele sale, pe care le-a păstrat, pentru a-şi putea regăsi viaţa ei pierdută şi pentru...a-l cunoaşte din nou pe Leo, fiul ei. „În primele luni, am încercat cu disperare să înţeleg ce mi se întâmplă. Noaptea stăteam trează şi plângeam, dorindu-mi să fiu iar la şcoală, când tot ceea ce mă preocupa erau băieţii şi să nu fiu prinsă bând alcool în parc!”, a declarat Naomi, citată de Daily Mail.

"Cel mai bun prieten si sora mea au preluat toate problemele de comunicare, pe care le aveam. Nu ştiam să folosesc telefonul mobil şi nici e-mail-ul. Dar, încet am început să ma obişnuiesc cu lumea din nou", a spus femeia.

Naomi a pus toată povestea „cap la cap” într-o carte în care explică, detaliat, prin ce a trecut.