Româncă, implicată în "războiul" proxeneţilor din Italia

Româncă, implicată în "războiul" proxeneţilor din Italia

O româncă de 25 de ani, prostituată în Peninsulă, a fost ameninţată şi agresată în Genova, întrucât ar fi încălcat una dintre regulile nescrise, de a "ocupa" o zonă frecventată de prostituate aparţinând altor proxeneţi.

Aceasta a sunat la carabinieri pentru a le cere ajutorul şi apoi la alţi români, aflaţi în apropiere.

Din acest motiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între cele două grupuri, albanezi şi români, a izbucnit un conflict. Unul dintre români, "protector" al prostituatei, a fost rănit cu un cuţit.

Italieni, victime ale hoţilor români

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest weekend mai multe persoane de naţionalitate română au fost arestate în Peninsulă, la Torino, pentru furt bancar şi jaf. Cristinel Ţăranu (21 de ani), Cornel Butnaru (25 de ani), Dragoş Nicolae Corcodel (23de ani), Alexandru Dorin Ursuleanu (23de ani), Claudia Simion şi Elena Cojoc (ambele de 20 ani ani), au fost reţinuţi pentru fraudă bancară şi folosirea ilegală a unei cărţi de credit.

Poliţia a găsit în maşina unuia dintre ei, un Fiat Bravo, materiale electronice şi bancnote. Românii aveau stocate pe un calculator şi un telefon mobil informaţii confidenţiale de pe mai multe carduri.

Datele erau obţinute prin amplasarea unei tehnologii improvizate pe bancomate ce permitea "citirea" datelor de pe banda magnetică a cardului. O cameră filma clientul în timp ce tasta codul PIN. Frauda, cunoscută sub numele de skimmer, permitea românilor stocarea datelor pe calculator, ce ulterior erau transferate pe carduri false.

Alţi trei români, printre care şi un minor, au fost reţinuţi în localitatea San Giorgio La Molara, din sudul Italiei, pentru furt. Aceştia au declarat poliţiei că locuiau într-o casă abandonată şi nu avea niciun loc de muncă.