Ce obiceiuri au BOGAȚII lumii de REVELION

Ce obiceiuri au BOGAȚII lumii de REVELION

Doar câteva zile ne despart de anul 2015, însă foarte mulți oameni nu au stabilit încă unde vor sărbătorii trecerea la noul an. Cu toate acestea, o mică parte a populației va avea întotdeauna planuri de rezervă sau vor fi așteptați la cele mai exclusiviste petreceri.

Milionarii lumii au stabilite planurile pentru petrecerea de revelion încă din primele luni ale anului 2014. Astfel, este cunoscut faptul că oameni precum Roman Abramovici, Jon Bon Jovi, Naomi Watts și milionarul american Ron Perelman vor petrece întrecându-se în cele mai scumpe iahturi în jurul insulei Sf. Bart din Caraibe. Orice membru al cluburilor exclusiviste de iahting precum Nikki Beach sau Eden Rock pot petrece în aceeași zonă cu cei menționați mai sus, condiția fiind averea deținută.

Celebrul și excentricul deținător al companiilor Virgin, Richard Branson se pare că a păstrat momentan secrete planurile pentru sfârșitul de an. Anul trecut, Branson a organizat o petrecere unde au fost invitate vedete iar cei care au întreținut atmosfera au fost One Direction.

Donald Trump va alege și anul acesta să fie alături de familie la trecerea dintre ani, fiind întotdeauna un familist convins. Acesta preferă în fiecare an să aibă parte de liniște în seara de revelion și nu merge la petrecerile dedicate milionarilor.

Jay Z și Beyonce refuză de trei ani toate concertele propuse pentru seara revelion din afara Statelor Unite, majoritatea mogulilor oferindu-le chiar și un milion de dolari pentru a cânta 40 de minute în noaptea dintre ani. De la nașterea fetiței, Beyonce și Jay au devenit mult mai responsabili și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de Blue Ivy Carter.

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro