ELICOPTER PRĂBUŞIT: cel puţin 10 persoane au murit

ELICOPTER PRĂBUŞIT: cel puţin 10 persoane au murit

Peste zece persoane și-au pierdut viața, iar alte opt au fost rănite în urma prăbușirii unui elicopter militar, luni, într-o suburbie a capitalei vietnameze Hanoi, în timpul unui antrenament, relatează agențiile de presă AFP și Reuters, citând surse vietnameze.

Un elicopter MI-171 de fabricație rusă s-a prăbușit în districtul Thach That, în partea de vest a orașului, a precizat pentru France Presse un responsabil militar, sub rezerva anonimatului. Potrivit Reuters, accidentul s-a produs într-o zonă rezidențială, la 30 vest de centrul orașului Hano.

”Au fost mai multe persoane la bord. Vom examina locul căderii și cauzele producerii accidentului”, a declarat oficialul citat, fără să ofere un bilanț al acestei catastrofe survenite în cursul unui antrenament de formare a parașutiștilor.

Media oficiale consemnează bilanțuri contradictorii. Astfel, cotidianul Tuoi Tre indică cel puțin opt răniți, în timp ce postul de televiziune VTC relevă mai mult de 10 morți și șase răniți, relatează Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News