CNADNR i-a plătit 1 milion de euro tinerei care și-a pierdut un braț într-un accident rutier

CNADNR i-a plătit 1 milion de euro tinerei care și-a pierdut un braț într-un accident rutier

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) i-a virat Georgianei Ghegeliu, tânăra care și-a pierdut un braț în urma unui accident rutier provocat de nepăsarea drumarilor, suma de 1 milion de euro, în contul despăgubirilor dictate de magistrați.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA informează că, astăzi 19.06.2014, s-a efectuat plata sumei de 4.404.000 lei (echivalent a 1.000.000 Euro), către doamna Ghegeliu Georgiana Elena, această sumă reprezentând daune morale, aşa cum reiese din dispoziţiile Deciziei nr. 1827/11.06.2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României”, a anunțat CNADNR într-un comunicat.

Pe data de 11 iunie, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au obligat CNADNR, prin decizie definitivă şi irevocabilă, să-i plătească un milion de euro despăgubiri tinerei din Constanţa, Georgiana Elena Ghegeliu. Ea a dat în judecată, în aprilie 2012, CNADNR şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, după ce şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006.

Georgiana Elena Ghegeliu se afla în maşina condusă de pietenul său, pe DN1, între Bucureşti şi Braşov, în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului din cauza drumului deteriorat şi nesemnalizat corespunzător. Maşina s-a izbit de parapeţi, iar în urma impactului braţul tinerei Georgiana Elena Ghegeliu a fost zdrobit şi nu a mai putut fi salvat.

Ne puteți urmări și pe Google News