Măicuţa Cristina Sciuccia a câştigat ”Vocea Italiei” | VIDEO

Măicuţa Cristina Sciuccia a câştigat ”Vocea Italiei” | VIDEO

Măicuţa Cristina Sciuccia a câştigat joi concursul ”Vocea Italiei”, după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât şi în lume.

”Aş vrea ca Iisus să fie aici, este un vis”, a spus ea după primirea trofeului ”Vocea Italiei”. Măicuţa de 25 de ani i-a mulţumit cu căldură şi antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

La rândul său, cântăreţul a calificat drept 'incredibil' parcursul sorei Cristina, care a venit pe scenă la braţul său pentru confruntarea finală cu ceilalţi trei finalişti.

Tânăra măicuţă a afirmat că nu intenţionează să renunţe la vocaţie, deşi în urma câştigării concursului, Universal Music îi oferă un contract pentru un disc.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Am un dar şi vi-l dăruiesc”, a spus la 19 martie Cristina Sciuccia, când a fost întrebată la prima preselecţie de ce doreşte să participe la o astfel de emisiune de tip ”talent show”.

Măicuţa de 25 de ani a atras din ce în ce mai mulţi fani în timpul concursului 'Vocea Italiei', bătând toate recordurile de audienţă ale Rai Due. Interpretarea sa la prima vedere a hitului ”No One”, al Aliciei Keys, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.