Noul evz.ro a fost duminică CEL MAI CITIT site de știri din România. Construim mai departe, împreună cu tine, cel mai interesant proiect online din România. Îți mulțumim pentru implicare!

Noul evz.ro a fost duminică CEL MAI CITIT site de știri din România. Construim mai departe, împreună cu tine, cel mai interesant proiect online din România. Îți mulțumim pentru implicare!

Audiența noului evz.ro crește constant de la lansare. Duminică, la o săptămână de la demararea proiectului, noul evz.ro a fost lider de audiență online în categoria ”Stiri generale”, conform sati.ro. Practic ne-am dublat audiența față de duminica trecută. Cifrele de duminică și cele din întreaga săptămână confirmă faptul că ideea construirii unui nou site împreună cu cititorii este un succes. În timp foarte scurt echipa de programare a reușit să adapteze forumul după aproape toate propunerile făcute de cititori. Intrați, comentați și spuneți ce se mai poate schimba în bine!

Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI), a consemnat pentru ziua de duminică faptul că noul evz.ro a fost liderul categoriei ”Stiri generale”, la capitolul afișări.

Cu 982.478 de afișări, noul evz.ro s-a plasat pe locul 1, după știrileprotv.ro (942.101 de afișări) și realitatea.net (914.319 de afișări).

Vezi topul SATI direct pe site-ul sati.ro!

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform sati.ro, duminică au citit articolele noastre peste 200.000 de persoane din România și diaspora. În topul vizitatorilor unici, realizat zilnic de sati.ro, noul evz.ro (202.100 de unici) s-a clasat duminică peste adevarul.ro (188.894).

Față de el însuși, noul evz.ro și-a dublat practic cifrele de audiență. Duminica trecută, în ultima zi de funcționare a vechiului evz.ro, s-au înregistrat aproape 100.000 de unici și aproape 400.000 de afișări.

 

Toate aceste cifre indică faptul că ideea fără precedent a schimbării împreună cu cititorii este un succes.

Schimbări esențiale determinate de cititori

În săptămâna care a trecut de la lansarea noului evz.ro am reușit, împreună cu dumneavoastră, să aducem zeci de îmbunătățiri site-ului nostru.

Proiectul, lansat într-o formă care să permită schimbări esențiale, s-a modificat pe măsură ce echipa de programare a început să facă cele mai multe dintre schimbările cerute de cititori. Astfel, varianta de acum este mult schimbată față de prima variantă prezentată publicului nostru, la lansarea proiectului.

De la schimbări grafice semnificative, până la organizarea zonei de comentarii, echipa de programare a pus în practică zeci de idei transmise de cititori prin formulul evz.ro, email sau chiar telefoane la redacție.  

Forumul noului evz.ro este aproape finalizat

Pentru că cele mai multe mesaje ale cititorilor fideli au vizat zona de comentarii, la finele săptămânii trecute echipa de programare s-a concentrat total pe stabilizarea și perfecționarea formului nostru.

Cititorii au cerut și au obținut posibilitatea de a se loga prin Facebook, un sistem grafic mai bun, contor pentru limita de carctere și o metodă mai corectă de înregistrare a voturilor pentru. Vom introduce, pe lângă butonul de vor pozitiv și unul de vot negativ, pe principiul ”Un IP, un vot valabil”.

De asemenea au fost regândite filtrele automate pentru a putea neutraliza mai eficient activitatea acelro persoane care urmăresc numai să polueze dezbaterile cu mesaje nepotrivite.  

Noul m.evz.ro este aproape de lansare

Următoarea surpriză plăcută pentru publicul nostru este noul m.evz.ro, varianta pentru dispozitive mobile a noului evz.ro. Și acesta este un concept gândit în baza propunerilor venite de la cititori, completând astfel conceptul  ”Construim noul evz.ro împreună cu tine”.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate de ”șantierul” nostru

Lansarea unei platforme schelet, pe care să putem construi alături de cititori, prespune însă și multe probleme care pot provoca neplăceri publicului. Pentru toate neplăcerile cu care v-ați confruntat și pentru toate cele care vor apărea, până la finalizarea proiectului nostru, își cere scuze echipa online a redacției ”Evenimentul zilei”.

Vă așteptăm alături de noi pe noul evz.ro, cu cât mai multe propuneri care să facă din site-ul nostru cel mai interesant și cel mai bun proiect online din România.

În același timp vă mulțumim tuturor pentru că participați la acest proiect fără precedent în România în care cititorii decid cum trebuie construit un nou site de știri.