Real Madrid - Levante 8-0. Show Ronaldo şi Benzema

Real Madrid - Levante 8-0. Show Ronaldo şi Benzema

Real Madrid a spulberat-o pe Levante, scor 8-0, într-o partidă jucată în această seară, în optimile de finală ale Cupei Spaniei.

Elevii lui Jose Mourinho şi-au făcut de cap pe Santiago Bernabeu în această seară. Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo au reuşit un hat-trick, în timp ce Mesut Ozil şi Pedro Leon au completat lista marcatorilor. Cele două echipe se vor întâlni, la începutul lunii ianuarie, în confruntarea retur, însă Real este ca şi calificată în sferturile de finală, unde ar putea da piept cu concitadina Altletico Madrid, care s-a impus în faţa lui Espanyol cu 1-0.

Tot opt goluri s-au marcat şi pe arena Ramón Sánchez Pizjuán, unde FC Sevilla a trecut cu 5-3 de Malaga, în timp ce la Almeria s-au înscris "doar" şapte - gazdele câştigând cu scorul de 4-3 în faţa lui Mallorca. Real Betis a pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-2 în faţa lui Getafe. Ieri, FC Barcelona a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, cu Athletic Bilabo. <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pc-BbqJd6eQ?fs=1&amp;hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pc-BbqJd6eQ?fs=1&amp;hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News