Eroare strategică? Noul Chrysler 300C renunţă la imaginea de "băiat rău"

Eroare strategică? Noul Chrysler 300C renunţă la imaginea de "băiat rău"

A doua generaţie a sedanului de mari dimensiuni Chrysler 300C, care va fi prezentată oficial la Salonul auto de la Detroit de la începutul anului viitor, afişează un look mai paşnic decât actuala generaţie - lansată în 2005 - renumită pentru aerul războinic.

ţgAcestea sunt primele imagini cu noua generaţie a sedanului de clasă mare Chrysler 300C, postate înaintea premierei oficiale, de ediţia online a revistei "Motor Trend".

Chrysler va etala noul 300C, concurent cu Saab 9-5, Citroen C6 sau Volvo S80, la Salonul auto de la Detroit de luna viitoare.

După cum lesne se poate observa, a doua generaţie Chrysler 300C a renunţat la aerul de maşină pentru băieţi periculoşi (care i-a adus, totuşi, faima, imediat după debutul din 2005), în favoarea unui look mai elegant, dar lipsit de originalitate.

Informaţiile oficiale complete despre noul 300C vor fi oferite în preajma momentului ales de producător pentru lansarea cu public.

Potrivit "autoblog.it", Fiat ar putea utiliza platforma tehnică pe care a fost dezvoltat noul model american (sau doar schimba sigla) pentru a da naştere noii generaţii Lancia Thesis.

Fiat a preluat, anul acesta, 20% din acţiunile Chrysler, iar Sergio Marchionne, şeful grupului italian a devenit şi CEO al firmei auto americane.

Ne puteți urmări și pe Google News