Euro 2010: Suporterii sunt încrezători în naţionala României

Euro 2010: Suporterii sunt încrezători în naţionala României

Victoria obţinută ieri în faţa Serbiei, scor 40-28, îi menţine încrezători pe fanii naţionalei de handbal feminin a României.

După eşecul cu Danemarca, 25-22, tricolorele antrenate de Radu Voina s-au mobilizat şi au reuşit o victorie la pas în faţa Serbiei, asigurându-şi astfel prezenţa în grupele principale ale turneului final al Campionatului European din Norvegia şi Danemarca.

Întrebaţi într-un sondaj evz.ro dacă naţionala va reuşi să atingă faza semifinalelor, peste trei sferturi dintre cititori sunt de părere că acest lucru este posibil. Din 1.144 de voturi, 885 (77,4%) au confirmat încrederea pe care suporterii români o au în continuare în naţionala de handbal feminin, printre puţinele echipe care mai poate aduce o bucurie românilor, în competiţiile sportive internaţionale.

Există totuşi şi persoane care cred că România va claca din nou, 208 cititori (18,2%) fiind de părere că fetele noastre nu vor termina competiţia în careul de aşi.

Pentru a se califica în semifinale, tricolorele sunt nevoite să treacă de Croaţia, Rusia şi Muntenegru, pentru a-şi asigura una din primele două poziţii ale grupei principale I. Mâine, de la ora 19.45, România va întâlni Croaţia, în primul meci din faza a doua a turneului final.

Ne puteți urmări și pe Google News