Mihaela Rădulescu îl aşteaptă pe Moş Crăciun la Antena 1

Mihaela Rădulescu îl aşteaptă pe Moş Crăciun la Antena 1

Anul acesta Crăciunul la Antena 1 îl vom petrece alături de Mihaela Rădulescu. Deşi vedeta spune nu este tentată să se întoarcă la munca din televiziune, cele trei ediţii speciale de Sărbători fac o excepţie.

"Am fost chemată să fiu gazda Crăciunului la Antena 1 şi vin cu bucurie să prezint astfel de ediţii speciale, mai ales că lucrez cu aceeasi echipă minunată cu care am lucrat atâţia ani. Trebuie să mărturisesc că mi se face adesea dor de meseria mea, de oamenii cu care am făcut atâtea emisiuni grozave si de publicul acela minunat pe care l-am iubit şi respectat mereu. Dar, am ales altă viaţa, altă ţară şi vin foarte rar înapoi. O să mai prezint o şi o ediţie specială de divertisment, imediat la începutul noului an", explică Mihaela Rădulescu.

Proiectele profesionale care ocupă acum tot timpul vedetei sunt cărţile şi scenariile pe care le scrie, dar şi reţeaua de magazine "Picioru Gras". Pe lângă cele nouă magazine, Mihaela intenţionează să se extindă si în străinătate.

În perioada Sărbătorilor în magazinele ei se desfăşoară, pentru mai multe luni, o campanie umanitară. Cei care vor aduce hainele care le-au rămas mici copiilor lor vor primi o reducere la hainele noi pe care le cumpară. Hăinuţele donate vor ajunge la copii nevoiaşi.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cred că e vital să ne învăţăm copii să fie generoşi, iar această campanie, intitulată "Copilul tău îi îmbracă pe copii săraci", e o lecţie minunată pentru copii ...", explică vedeta.