Mihaela Rădulescu, diamante pentru săraci

Mihaela Rădulescu, diamante pentru săraci

Mihaela Rădulescu va fi gazda Balului de Diamant, care urmează să aibă loc pe 18 decembrie la Bacău.

Deşi titlul inspiră lux şi glamour, în fapt este vorba de un eveniment caritabil. Balul de Diamant a reuşit să mobilizeze un număr impresionant de participanţi şi îşi propune să strângă fonduri pentru cinci cazuri umanitare: o acţiune de Sărbători la un azil de bătrâni, un program de susţinere a unei case de copii instituţionalizaţi, reconstrucţia caselor avariate de inundaţii, premierea copiilor cu rezultate foarte bune în competiţii internaţionale şi susţinerea financiară a doi copii bolnavi de cancer.

"Vin cu bucurie la Balul Rotary din Bacău pentru ideea umanitară. Atât prezenţa mea, cât şi a fiecărui om bun din Bacău înseamnă un gest minunat pentru nişte fiinţe mult mai puţin norocoase ca noi. Abia aştept să ne zâmbim reciproc, mulţumiţi că am făcut un lucru grozav împreună", declară Mihaela despre participarea sa la Balul de Diamant.

Un demers inedit reprezintă implicarea, din nou, a casei de diamante Rafael and Sons, care a donat bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de euro pentru susţinerea evenimentului. Aceeaşi casă de bijuterii a fost aceea care, în urmă cu aproape două luni, a donat Asociaţiei Ovidiu Rom, pentru Balul de Caritate de Halloween din Capitală, un colier cu diamante, a căror valoare se ridica la 24.000 de euro.

Pentru evenimentul de la Bacău, casa de bijuterii va scoate la licitaţie obiecte al căror preţ de pornire va fi la jumătate faţă de cel real.

"Sperăm ca prin acest demers să sensibilizăm pe cât mai mulţi şi să îi determinăm să împartă puţin din multul lor celor pentru care acel puţin poate însemna o lume mai bună", spune Noam Lenzini, managing director Rafael and Sons.

Ne puteți urmări și pe Google News