FILMUL EVZ: Fun with Dick and Jane

FILMUL EVZ: Fun with Dick and Jane

"Distracţie cu Dick şi Jane", o comedie simplă despre ce poţi să faci pentru a-ţi păstra statutul social.

Totul pare să meargă perfect pentru Dick Harper (Jim Carrey) şi familia lui. "Distracţie cu Dick şi Jane"/" Fun with Dick and Jane" este o poveste amuzantă despre cum ajunge o familie cinstită care a fost păcălită să trăiască din furat.

După 15 ani în care a fost un funcţionar model, lui Dick Harper i se propune sa devină vicepreşedinte la Globodyne, firma unde lucrează. Dar, imediat ce este promovat, compania intră în faliment în urma unui scandal imens, iar şeful său, Jack McCallister (Alec Baldwin) face în aşa fel încât, datorită noii funcţii, cel care trage ponoasele să fie Dick.

Cu multe datorii în spate şi cu o soţie, Jane (Téa Leoni), care tocmai a renunţat la job, Dick încearcă disperat să-şi găsească de lucru. Dar, cum cel mai bun job este "şef de sală" la un restaurant local, Dick şi Jane se specializează în furturi nocturne ca să acopere datoriile.

Când un fost coleg de serviciu care s-a specializat în jefuirea băncilor este prins, ei realizează că cea mai bună cale să se salveze este să îl determine pe Jack McCallister să dea banii înapoi.

20.30 - PRO TV

Ne puteți urmări și pe Google News