FC Barcelona, de neoprit în Primera Division

FC Barcelona, de neoprit în Primera Division

FC Barcelona a făcut uitate problemele avute cu transportul la Pamplona şi a câştigat cu scorul de 3-0 partida cu Osasuna din Primera Division.

Greva controlorilor de trafic aerian îi izolase pe catalani, care credeau că Federaţia Spaniolă de Fotbal va amâna meciul de aseară. Cu toate acestea, FC Barcelona a fost forţată să facă un drum de cinci ore până la Pamplona, cu trenul şi autocarul. Echipa lui Josep Guardiola a ajuns la stadion cu doar câteva minute înainte de startul jocului, care a fost amânat cu 50 de minute.

Guardiola nu a schimbat formula câştigătoare din meciul cu Real Madrid (5-0), iar catalanii au deschis scorul prin Pedro, în minutul 26. În repriza secundă, Lionel Messi a arătat de ce este cel mai bun fotbalist din lume şi a reuşit o "dublă", stabilind scorul final.

Într-un alt meci jucat ieri în Primera Division, Real Madrid a învins greu, pe teren propriu, Valencia. Ambele goluri ale gazdelor au venit în repriza secundă, din gheata lui Cristiano Ronaldo. Oamenii lui Jose Mourinho rămân la doar două puncte în urma catalanilor în Spania. Tot ieri, Atletico Madrid a fost învinsă surprinzător, cu scorul de 2-0, de Levante.

Ne puteți urmări și pe Google News