Etapa a 19-a de fotbal, amânată pentru 2011?

Etapa a 19-a de fotbal, amânată pentru 2011?

În timp ce runda a 18-a, programată în aceste zile, se va disputa, indiferent de starea vremii, runda a 19-a, ultima care trebuia să se joace în 2010, ar putea fi reprogramată pentru la anul.

Clubul Rapid a propus ca ultima etapă din Liga I la fotbal programată în acest an, runda cu numărul 19, sa se joace la primăvară. Cu ideea giuleştenilor este de acord şi Steaua, dar nici alte grupări n-o resping.

"Luni vom discuta şi vom propune clar, ca ultima etapă care era programată să se dispute în acest an, să nu se mai joace, din cauza vremii nefavorabile. Reprezentanţii clubului Rapid au venit cu această propunere, pentru că nu mai au unde să se antreneze, din cauza terenurilor îngheţate", a anunţat Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal. "Aş vrea să se amâne meciul cu Universitatea Craiova (n.r. - partidă contând penrtu runda a 19-a)", a spus şi Gigi Becali, patronul Stelei.

Asta după ce, ieri, Valentin Alexandru, aghiotantul lui Mitică la ligă, susţinea sus şi tare ca etapa a 18-a nu va fi reprogramată şi că niciun club nu solicitase până la acel moment întreruperea campionatului.

Ne puteți urmări și pe Google News