Credeţi că Răzvan Lucescu ar trebui să mai antreneze naţionala?

Credeţi că Răzvan Lucescu ar trebui să mai antreneze naţionala?

Înfrângerea de pe "Stade de France", 0-2 cu Franţa, a ţintuit naţionala de fotbal a României în subsolul clasamentului Grupei D de calificare la Euro 2012.

Mai mulţi "oameni de fotbal" cer demisia selecţionerului Răzvan Lucescu. În acelaşi timp, Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, i-a propus lui Răzvan Lucescu prelungirea contractului. Răzvan a anunţat deja că va accepta oferta lui Mircea Sandu.

Adrian Mutu a declarat astăzi că e gata să revină la echipa naţională. "Dacă mă cheamă Răzvan, voi veni cu inima deschisă", a spus Mutu, care la finalul acestei luni îşi va încheia perioada de suspendare. La începutul acestui an, Mutu a fost suspendat pentru 9 luni după ce a fost prins dopat cu sibutramină. După înfrângerea de la Belgrad de acum un an, între Mutu şi Răzvan Lucescu s-a declanşat un adevărat război de guerilă. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele şi s-au acuzat reciproc de lipsă de ... sinceritate!

Credeţi că Răzvan Lucescu ar trebui să continue pe banca echipei naţionale? O eventuală revenire a lui Adrian Mutu la naţională ar fi benefică?

Citiţi şi:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Euro 2012: România a pierdut pe final în Franţa
  • Răzvan Lucescu: "E frustrant"
  • Victor Becali: "Franţa are pe bancă o legendă, noi avem un puşti"
  • Becali: "Trebuie să continuăm cu Răzvan Lucescu"
  • Mutu: "Dacă Răzvan mă cheamă, voi veni cu inima deschisă"
  • Euro 2012: Rezultate preliminarii