Gheorghe Flutur, gata să pornească a doua revoluţie portocalie de la Suceava. Elena Udrea a dat startul campaniei electorale

Gheorghe Flutur, gata să pornească a doua revoluţie portocalie de la Suceava. Elena Udrea a dat startul campaniei electorale

Gheorghe Flutur i-a declarat lui Emil Boc, astăzi, la Suceava, că este pregătit pentru declanşarea celei de a doua revoluţii portocalii.

"Domnule preşedinte Emil Boc, în 2004, de aici (n.r. - Suceava) pornea prima revoluţie portocalie. Dacă mai e nevoie de una, spuneţi-ne, că o pornim. Suntem pregătiţi. Şi eu simt că trebuie", a spus Flutur, relatează Agerpres. "Avem un mandat şi populaţia are aşteptări. Noi nu trecem printr-un moment uşor acum. Trecem pe o cărare şerpuită, înapoi podu-i rupt şi prăpastia-i aproape, pentru că am fost nevoiţi să luăm măsuri dure. (...) Dacă n-am merge înainte, am risca să fim asimilaţi PDL-ul cu criza, nu şi cu rezolvarea crizei. (...) Eu cred că PDL-ul nu trebuie să tragă doar ponoasele, ci şi foloasele electorale ale acestor vremuri. Mă refer la foloase electorale, pentru că trebuie să finalizăm lucrurile bune pentru populaţie", a spus vicepreşedintele PDL, reales preşedinte al PDL Suceava cu 798 de voturi pentru şi şase voturi împotrivă. Mesaj pentru opoziţie: "Haideţi să le dăm funia şi săpunul" Mesajul lui Flutur pentru partidele opoziţie a fost: "Haideţi să le dăm funia şi săpunul". El le-a transmis, totodată, membrilor PDL să fie optimişti, exprimându-şi speranţa că toţi cei aproximativ o mie de primari PDL din ţară vor câştiga încă un mandat în 2012, arătând oamenilor ce au făcut pentru ei, pentru că aceştia nu votează după ce văd la televizor. "Criza nu se combate nici cu puncte anticriză, ci cu iniţiativă şi cu reformă şi cu curaj. Acest lucru ar trebui să-l învăţăm, şi cred că unii trebuie să-l mai învăţăm de la Traian Băsescu cu care am fost, suntem şi dorim să rămânem în parteneriat. (...) Ne trebuie unitate. Unitatea este cheia. Dacă avem de criticat, avem ce critica: 150 de parlamentari PSD, avem aproape o mie de primari PSD, avem unde să criticăm de numa-numa. Nouă ne trebuie unitate. Unitate şi în jurul Guvernului şi mai mai mult optimism", a spus Flutur.

Elena Udrea: PDL a dat startul campaniei electorale Preşedintele interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat astăzi, la Suceava, că PDL a dat startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta va debuta cu "alegerile în interiorul partidului". Cu prilejul alegerii unei noi conduceri a organizaţiei Suceava a partidului, Elena Udrea a declarat că democrat-liberalii pot, dacă vor rămâne uniţi, să câştige alegerile din 2012 şi pe cele din 2014. "Echipa trebuie să continue să lucreze împreună. Am ajuns la guvernare şi multe-multe campanii am făcut împreună până la acest moment. Aproape că îmi era dor să venim din nou în faşa partidului, să ne întâlnim, să ne privim în ochi şi să spunem că acest partid poate câştiga şi alegerile din 2012 şi pe cele din 2014. Tonul care se dă astăzi la Suceava trebuie continuat în toate organizaţiile în perioada următoare, pentru că noi dăm astăzi startul campaniei electorale, chiar dacă începe cu alegerile din interiorul partidului', a afirmat ministrul Turismului, relatează Agerpres. În încheierea luării sale de cuvânt, Elena Udrea i-a urat succes lui Gheorghe Flutur, adăugând că fără acesta "echipa PDL Suceava nu ar fi fost la fel". Boc susţine că PDL va câştiga alegerile Şeful democrat-liberalilor susţine că PDL va fi câştigătorul alegerilor locale şi parlamentare din 2012, deoarece românii vor aprecia în cele din urmă măsurile de relansare economică aplicate de guvernarea democrat-liberală. "Cred cu sinceritate că anul 2012 va fi din punct de vedere politic anul PDL, aşa cum a fost şi până acum, pentru că astăzi facem ce trebuie şi vom câştiga şi alegerile locale, şi alegerile parlamentare din anul 2012, pentru că romanii vor vedea că acest partid a avut tăria să facă ceea ce trebuie şi să arătăm lucrurile aşa cum s-au întâmplat şi cu rezultate concrete. Pentru asta vă cerem sprijinul şi solidaritatea dvs. şi aceeaşi solidaritate să o cerem tuturor românilor, pentru a depăşi această perioadă dificilă', a afirmat premierul Emil Boc.

Ne puteți urmări și pe Google News