Un fost ofițer KGB aruncă BOMBA! Următoarele ALEGERI sunt în PERICOL! PUTIN vrea să dinamiteze OCCIDENTUL!

Un fost ofițer KGB aruncă BOMBA! Următoarele ALEGERI sunt în PERICOL! PUTIN vrea să dinamiteze OCCIDENTUL!

Un fost ofițer KGB lansează acuzații grave la adresa lui Vladimir Putin. Alegerile viitoare din statele occidentale se află zn mare pericol!

Fostul agent KGB, Alexander Vassiliev, face dezvăluiri uluitoare. Acesta spune că înțelege mai bine decât majoritatea care sunt motivele pe care le are Putin pentru a interfera în alegerile din statele occidentale, cum ar fi în următoarele alegeri federale din Canada.

 

„Aveți un premier liberal. Liberalismul este un cuvânt foarte rău văzut în Rusia, mai ales atunci când se vorbește despre migrație.”

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Vassiliev a lucrat ca jurnalist la ziarul rus Komsomolskaya Pravda până în anii ´80, atunci când a fost recrutat de KGB- serviciul de informații al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste: „Am primit o ofertă să devin ofițer din partea KGB. Nu am refuzat propunerea. Aceștia au considerat că meseria de jurnalist ar fi o acoperire bună pentru mine.”

 

Acesta a avut parte de antrenament la aceeași unitate ca Vladimir Putin. Vassiliev afirmp că: „Sunt mai apropiat de Vladimir Putin din punct de vedere mental decât ați putea crede. El a absolvit școala de spionaj în 1985, iar eu am fost înrolat în același an, absolvind în 1987. Amândoi am beneficiat de același antrenament, de aceleași manuale, am avut aceiași profesori. Cred că am idee despre modul în care gândește Putin.”.

 

Fostul ofițer de informații consideră că Putin are tot interesul să sprijine candidații naționaliști în alegeri pentru a putea preveni ca statele ex-sovietice să adere la NATO și la Uniunea Europeană sau să determine statele care sunt membre ale acestor două organizații să acționeze în sensul destrămării lor.

 

Cu cât vor deveni alianțele occidentale mai slabe, cu atât îi va fi Rusiei mai ușor să își extindă sfera de influență.

 

Vassiliev a părăsit KGB în 1991, lucrând doar în calitate de jurnalist și publicând o carte despre istoria acestui serviciu de informații. Acesta a părăsit Rusia și s-a mutat în Marea Britanie în anul 1996, informează Global News.