SCANDAL de zile mari la Realitatea TV. Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan

SCANDAL de zile mari la Realitatea TV. Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan

Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan pentru că a făcut un interviu cu șeful jandarmilor, poreclit și „Ninja”.

Marți-noaptea, scandal mare în platoul Realității TV, la obișnuita masă rotundă a lui Rareș Bogdan. Era ultima parte a emisiunii când spiritele s-au încins. Printre invitați se aflau Oreste Teodorescu și jurnalistul Alex Căutiș. Acesta din urmă fusese chemat fiindcă reușise să facă un interviu cu colonelul Paraschiv, șeful Brigăzii de Intervenție „Vlad Țepeș” – comandantul trupelor de jandarmi cărora publicul le spune Ninja.

Prea multe n-au aflat telespectatorii pentru că pe Oreste l-a enervat relatarea lui Căutiș despre ceea ce îi spusese și îi arătase ca probe colonelul – ”Bărbatul în alb” sau ”Îngerul alb” – încât totul s-a transformat într-un bâlci și nimeni nu a înțeles mai nimic.

Oreste și Rareș Bogdan l-au încolțit pe jurnalist, l-au acuzat că dacă s-a dus să vorbească și cu ”șeful jandarmilor care au gazat oameni” vrea să-i spele pe aceștia în fața societății, iar acuzațiile au tot curs. Scandalul s-a încheiat cu darea afară din platou a jurnalistului Alex Căutiș.

Ne puteți urmări și pe Google News