O tânără din Constanța a murit la puțin timp după ce a născut

O tânără din Constanța a murit la puțin timp după ce a născut

Caz tragic la Constanța! O femeie de doar 35 de ani și-a pierdut viața la scurt timp după ce a adus un copil pe lume. Femeia a născut la spitalul privat Isis din Constanța, în cursul nopții de marți spre miercuri, 23 spre 24 ianuarie.

În timp ce aducea copilul pe lume a suferit o ruptură de uter, care a dus la hemoragie internă. Femeia a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată și transferată la Spitalul Județean Constanța. Potrivit datelor furnizate de medici, femeia a fost resuscitată de cinci ori, însă în jurul orei 11:00 a pierdut lupta pentru viață. Femeia se afla la a doua naștere, iar copilul născut azi-noapte a supraviețuit, scrie replicaonline.ro.

Publicația mai scrie că este al doilea caz de naștere care s-a terminat tragic petrecut în același spital privat în decurs de numai un an. În urmă cu un an un copil a murit după o naștere petrecută sub apă. Mămica îndoliată primise asigurări că nașterea în apă este sigură, iar întrebările ziariștilor din Constanța nu au primit răspuns nici până acum.

Ne puteți urmări și pe Google News